Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

Είδη γάτας!

Σε παλιότερη μου ανάρτηση ειχα αναφερθεί στα είδη των γάτων και είχα υποσχεθεί πως θα επανέλθω με τα αντίστοιχα θηλυκού γένους!
Ε ήρθε η ώρα να γίνει και επειδή δεν ήθελα η επόμενη ανάρτηση μου να περιέχει πολιτική, ΕΡΤ κλπ, μετά την τελευταία που ήταν μια εξομολόγηση στην ουσία προς την αγαπημένη μου!.
Έτσι χωρίς πολλά πολλά σας παρουσιάζω τα είδη γάτας όπως τα βλέπω απ’τη δική μου πλευρά και πάντα με χιούμορ.


*Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική:P

                                                                                                                                                                                1)Η γάτα πριγκίπισσα ή η γάτα γαλλικά και πιάνο:
Η γάτα αυτή είναι μια καλομαθημένη γάτα που απ’τη στιγμή που γεννήθηκε τα είχε όλα στα χέρια της. Δεν δέχεται τίποτα πέραν του κυκλου της και συναναστρέφεται μόνο με αυτά. Έχει μάθει, συνήθως, από μικρή γαλλικά στις καλόγριες και πιάνο και σπουδάζει συνήθως διοίκηση επιχειρήσεων ώστε να συνεχίσει να χειρίζεται καλά τις επιχειρήσεις του μπαμπά. Συνήθως παντρεύεται κάποιον με ίδια ενδιαφέροντα(λεφτά κοινώς) ή θα πέσει στην παγίδα κάποιου χαραμοφάη και θα τρώνε μαζί την περιουσία του μπαμπά. Τα ονόματα ποικίλουν αλλά το πιο γνωστό που μου έρχεται είναι Πάρις(Χίλτον ντε! Αν και υπάρχουν και εγχώρια τέτοια γατάκια και μάλιστα χωρίς να έχουν αυτοκρατορία πίσω τους αλλά έχουν κάποιο όνομα ή απλά τις κακόμαθαν νομίζοντας πως με ένα ψωροπανεπιστήμιο που έβγαλαν κατέκτησαν τον κόσμο.)


2)Η γάτα νιάου:

 Kαλά όλες νιάου κάνουν αλλά αυτή το παρακάνει! Ότι και να συζητάτε θα νιαουρίζει, θα βαριέται επειδή δεν καταλαβαίνει ποιος ο λόγος αυτής της συζήτησης και θα θέλει να κάνει μόνο αγαπούλες ή το μόνο που θέλει να μοιραστεί μαζί σου είναι(και συνήθως κουβεντιάζει και με τις φίλες τις)πως είναι τα μαλλιά της, η μόδα, που θα πάτε κλπ. Το φαινόμενο αυτό συνήθως έχει iq χαμηλότερο από αχιβάδα. Είναι τόσο βαρετές που κατά κύριο λόγο κάνουν δεσμούς-παντρευονται είτε με γάτους που δεν τους νοιάζει αν υπάρχει φαιά ουσία στο κεφάλι τους αρκεί να μην τους πρήζουν  με σοβαρά θέματα(πχ που πάει η σχέση μας κλπ) και αν είναι και όμορφες ακόμα καλύτερα γιατί θα τις επιδεικνύουν στον κύκλο τους σαν Α αρσενικά που είναι. Άλλοι κάγκουρες και αυτοί αλλά ας μην ξεφύγω  τώρα!


3)Η γκρινιάρα γάτα:
Oλα της φταίνε ΟΛΑ!! Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη και το πιθανότερο είναι να βγάλεις γάγγραινα στο συκώτι παρά να την ευχαριστήσεις. Παραδείγματα μπορώ να σας αραδιάσω πολλά απλά θα είναι μια ανάρτηση από μόνη της η κατηγορία αυτή. Ένα μόνο θα πω πχ γυρνάς τέζα απ’τη δουλειά και αντί να σου πει καλώς ήρθες, καλησπέρα, ένα νεύμα έστω να κάνει που να υποδηλώνει πως σε είδε(καλά δεν μιλάω για γλυκόλογα δεν τίθεται θέμα) θα σου πει έχουμε να κάνουμε εκείνο το άλλο μες στην γκρίνια και στη φαγούρα. Χωρίς να πάρεις ανάσα ΤΩΡΑ όχι σε πέντε λεπτά.


4)Η επιχειρηματίας-καριερίστα γάτα:
Είναι η συνέχεια του πρώτου είδους γάτας που όντως καταξιώθηκε στις επιχειρήσεις του μπαμπά της(όποιες και να’ναι αυτές) και συνεχίζει στα βήματα του με ή χωρίς χαραμοφάη!
Υπάρχει όμως και γάτα που καταξιώθηκε μόνη της, σπούδασε, εξελίχθηκε και κυνήγησε το όνειρο και την ανεξαρτησία της. Σίγουρα θα μπλέξει με έναν παρόμοιο γάτο που κυρίως θα θαυμάζει και θα σκεφτεί ότι μελλοντικά θα είναι ο κατάλληλος πατέρας για τα παιδιά της.
Υπάρχει βέβαια και το άλλο ενδεχόμενο να είναι η καριερίστα που επειδή τα κατάφερε μόνη της και ανέβηκε και στην ιεραρχία να μείνει μόνη της ή να παίζει μπάλα στην ίδια ομάδα γιατί με τον καιρό έγινε γάτος. Ξέχασε κοινώς να είναι γυναίκα και να έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο του άντρα. Κύριο μέλημα της είναι να ευνουχίζει με κάθε τρόπο όποιον καψερό πέσει στο δρόμο της με το να τον υποβιβάζει καθημερινά.

  

5)Η γάτα μοντέλο:
Δεν διαφέρει απ’τη γάτα νιάου και το iq της απλά έχει το μπόνους της ομορφιάς. Από μικρή ονειρεύεται να περπατήσει στις πασαρέλες, να πάει στα καλλιστεία κλπ. Αν είναι τυχερή όντως θα κάνει εξώφυλλα και καριέρα ή έστω καριέρα στο τραγούδι(από φωνή κορμάρα που λένε). Αλλιώς θα καταντήσει ανορεκτική, να κάνει βίζιτες με χαραμοφάηδες του καλού κόσμου(βλ. Κατηγορία γαμπρών στο πρώτο είδος). Ένα όνομα που μου έρχεται πρόχειρο είναι Τζούλια.


    
6)Η επιδειξίας γάτα:
Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξήγηση αυτό το είδος απλά επιδεικνύει τα κάλλη της όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Είναι μια προέκταση του είδους νο5 και ας μην έχει τα προσόντα. Μπορεί κοινώς να είναι ένα μαύρο χάλι αλλά αυτή νομίζει ότι είναι θεά.

  

7) Η γάτα θέλω να παντρευτώ, καλή νοικοκυρά:
Οι περισσότερες αν όχι όλες οι γυναίκες συνήθως μεγαλώνουν με ένα στόχο να παντρευτούν!
Σ’αυτό ευθύνεται, εκτός ότι είναι γραμμένο στο dna τους, η μαμά γάτα που τις ανάθρεψε με αυτόν και μόνο αυτόν τον στόχο. Δηλαδή να βρουν ένα γάτο και να κάνουν γατάκια όσο πιο νωρίς γίνεται και αν η έρμη ξεπεράσει τα 25 χρόνια και δεν έχει κάνει 5 γατιά τότε είναι μια γεροντοκόρη για το υπόλοιπο σόι και η ντροπή της οικογένειας! Οι καθημερινές μεταξύ κόρης και μάνας συζητήσεις-μπηχτές είναι τύπου «Ποιος θα σε πάρει αν πετάς τα ρούχα σου από δω και εκεί ή η Αγγελικούλα του κυρ Μιχάλη του περιπτερά παντρεύτηκε ένα πολύ καλό παιδί, είναι γαιοκτήμονας(και ας αρμέγει κατσίκες) με βλέμμα πάντα εσύ να δούμε πότε θα παντρευτείς ανεπρόκοπη».
Ο καημός αυτής της γάτας είναι πότε θα νοικοκυρευτεί, πότε θα κάνει παιδιά, πότε θα αποκατασταθεί όχι βέβαια για την ίδια αλλά για την κατακραυγή που έχει από τη μάνα της κάθε φορά που κάποια άλλη στη γειτονιά παντρεύτηκε ή επειδή όλες οι φίλες της παντρεύτηκαν και αυτή όχι. Κοινώς να τελειώσει το μαρτύριο της, έτσι παίρνει τον πρώτο τυχόντα(πάντα με την συγκατάθεση της μαμάς) χωρίς έρωτα, χωρίς τίποτα και αν τις ρωτήσεις γι’αυτόν λένε πως είναι καλό παιδί τελεία.Υπάρχουν ακόμα πολλές κατηγορίες που θα μπορούσαν να προστεθούν και σίγουρα αν απ’τις παραπάνω πάρεις λίγα χαρακτηριστικά απ’την κάθε μια κάνεις μια διαφορετική και πάει λέγοντας.
Η κάθε γάτα-γυναίκα έχει τα καλά και τα κακά της, τα ανάποδα και τα στραβά της. Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά και σίγουρα δεν υπάρχουν κατηγορίες αλλά χαρακτηριστικά που τις κάνουν να μοιάζουν μεταξύ τους. Δεν υπάρχουν τέλειες γυναίκες ούτε άντρες αλλά υπέροχοι άνθρωποι με ξεχωριστά χαρακτηριστικά και ενδιαφέροντα.  Κανείς δεν μπορεί να αναλύσει τη γυναικεία ψυχολογία ούτε καν οι ίδιες. Ένα ξέρω εγώ πως χωρίς τις γυναίκες εμείς οι άντρες δεν είμαστε τίποτα και όποιος λέει το αντίθετο είναι μισογύνης ή είναι αρχιμπάκουρας.

Το σημαντικότερο για μένα είναι να μπορείς να θαυμάζεις τον άνθρωπο σου, αυτόν που έχεις επιλέξει εσύ και μόνο εσύ! Να έχεις παρόμοια ενδιαφέροντα και θέλω. Τα όνειρα σας να μπορούν να συνυπάρχουν έστω, αν δεν είναι ίδια και αυτό σε σχέση με το δεσμό-γάμο.

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός αλλά και τόσο ίδιος αλλά για να το ανακαλύψεις αυτό πρέπει να τον γνωρίσεις και να μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα είτε από την εμφάνιση είτε από την κοινωνική καταξίωση.

Ευχαριστώ την αγαπημένη μου για τις φωτογραφίες που μου έστειλε και βοήθησε να επανέλθει ο οίστρος μου. Την δική μου μοναδική γάτα που ο επίλογος αυτής της ανάρτησης γράφτηκε σκεπτόμενος αυτήν.

υγ. Όπως είπα στην αρχή αυτή η ανάρτηση γράφτηκε με χιούμορ και όποιος/α παρεξηγηθεί πρόβλημα του/της. Ξαναλέω οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική!! :P


Σας αφήνω με ένα τραγούδι που αγαπάω πολύ και ταιριάζει στην περίσταση.
Να έχετε μια όμορφη μέρα!!


44 σχόλια:

 1. ahahhaha!! Πρωτού διαβάσω τι έγραφε κάτω από κάθε γατούλα ήξερα ακριβώς το περιεχόμενο του κειμένου που ακολουθούσε!!!
  Είσαι απίστευτος MR.Cat!! Οι φωτό ανυπέρβλητες!
  Και μόνο αυτές μου έφτιαξαν το κέφι!
  Φιλιά πολλά! Καλημέραααα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια!Οι φωτογραφιες,που κατα τη γνωμη μου χωρις αυτες δεν θα υπηρχε αναρτηση,ειναι ευθυνη της δικιας μου γατας.Αρα χαιρομαστε και οι δυο που σου φτιαξαμε το κεφι!
   Να εχεις μια ομορφη μερα!Καλημερα!!!

   Διαγραφή
 2. γαταρε οπως εχω ξαναγραψει ανηκω φανατικα στο κοινο σου, γελασα πολυ, θα φας πολλες γατο καταρες χαχα ,
  ναι μου το φτιαξες το κεφι
  ξεχασες τη γατα-πχιοτικια-οικολογος-αριστερη-και-καλα-παρε-εναοδηγητη-κυριε
  την βρισκεις στο κεντρο τη αθηνας, με αξυριστη παντα μασχαλη και φαν της λιανας κανελη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πφφφφ ξεχασα την πολιτικοποιημενη,την οικολογο ναι γαμωτοο!Νομιζω θα υπαρξει και νο2 αναρτηση χαχαχα!
   Οσο για τις καταρες δεν βαριεσαι ας ριξουν οσες θελουν και σιγουρα θα το κανουν οσες δεν εχουν χιουμορ ή οσες αναγνωριζουν τον ευατο τους χαχαχα ειπαμε οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα και καταστασεις ειναι εντελως συμπτωματικες!
   Χαιρομαι φιλε μου που σε εκανα να γελασεις και να σου φτιαξω το διαθεση!Αυτος ειναι ο σκοπος μου.
   Καλη μερα να εχεις φιλε μου!

   Διαγραφή
 3. Το ζητούμενο είναι ότι ζεις/είτε (νομίζω).

  Τώρα, η γάτα-επιδειξίας-καρατέκα, όλα τα λεφτά!
  Χαλάλι σου για τον χρόνο που έφαγες να βρεις τις φωτό! :)

  Κι όσο κι αν το γράφεις, υπάρχουν ομοιότητες με πράγματα και καταστάσεις χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαχαχαχα ζουμε και βασιλευουμε φιλε μου!
   Δεν βρηκαμε γατα να κραταει πουρο και σαμπανια για να ειναι πιο αντιπροσωπευτικη χαχαχα

   Οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα και καταστασεις ειναι εντελως συμπτωματικη και δεν φερω ευθυνη:P(το ξερω πως υπαρχουν και βρισκνται αναμεσα μας χαχαχα)

   Διαγραφή
 4. Γατάκι μου εσυ!! Δεν σε χορταίνω ούτε να σε διαβάζω ούτε οτιδήποτε άλλο! Τις φωτό που έστειλα τις απογείωσες με το χιούμορ σου, αν και δεν είχα καμία αμφιβολία για αυτό!!

  Γέλιο μου!! Σε φιλώ γλυκά στα μουστάκια σου! Σμουτς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χωρις εσενα δεν θα υπηρχε τιποτα απο ολα αυτα,ολα οφειλονται σε σενα και κυριως το γελιο μου!σμουτς γαταρα μου!!

   Διαγραφή
 5. Χαχαχαχαχαχα φανταστικό!!! Αλλά δεν μπορώ να βρω καμιά κατηγορία που να μου ταιριάζει, κάτι σε γάτα-γκαντέμη έχεις?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχαχαχα γκαντεμογατα δεν εχω οχι!!Θα το ψαξω ομως,ισως αν κανω και δευτερη αναρτηση επι του θεματος!
   Καλυτερα που δεν βρισκεις τιποτα απ'τις παραπανω και αφου σε εκανα και γελασες και δεν αρχισες τις καταρες οπως λεει και ο ασωτος σιγουρα δεν ανηκεις σε αυτες τις κατηγοριες!

   Διαγραφή
 6. Το κάλυψες πολύ ωραία το θέμα!
  Βέβαια η γάτα θέλω να παντρευτώ δεν είναι απαραίτητα και καλή νοικοκυρά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι...μέχρι να παντρευτεί ;)

   Διαγραφή
  2. Προσπαθησα οσο μπορουσα γιατι οσο να πεις το θεμα γυναικα ειναι ανεξαντλητο!Η γατα θελω να παντρευτω εχει τη νοικοκυρωσυνη που της εχει περασει η μανα της μεχρι να παντρευτει οπως ειπε και ο αφρικανος μετα βγαζει τα δικα της! χαχα

   Διαγραφή
 7. χαχαχα διασκεδαστικότατη η ανάρτησή σου! :)
  όλες(οι γυναίκες) γάτες είμαστε στην τελική!
  Φιλιά πολλά :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Yπαρχουν οι γατες και τα γατακια και ομως και τα δυο ειδη κανουν ζημια χαχα!
   Εξαλλου οπως λενε η γυναικα εβαλε το διαολο στο μπουκαλι αρα τι να πω εγω περαν οτι χωρις εσας θα ειμαστε απλα υπαρξεις εμεις οι αντρες.
   Φιλια!

   Διαγραφή
 8. Ξέρω μια γάτα από το 5!Χωρίς να είναι καμιά ομορφη την πέφτει σε ολους και έχει γίνει η μπιιιιιιμπ σε μια εστια!:Ρ:Ρ:Ρ

  Πάντως έχω να παρατηρήσω ότι λείπει γάτα με μυαλό!!Τυχαιο;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩΩΩΩ ΓΑΤΕΕΕ!χαχαχαχαχαχαχα!:Ρ:Ρ:Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Την εχω εγω γι'αυτο χαχαχα!
   Πολλες ειναι αυτες που νομιζουν πως πετωντας εξω οτι διαθετουν ετσι γινονται θελκτικες και θα ριξουν αντρες!Λιγουρια σιγουρια αντρες δεν ξερω!

   Διαγραφή
  2. Ασε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μααααααν!:Ρ

   Έγω γνωρίσει ψυχοπαθολογική κατάσταση τέτοια!!Νυμφομανία λέγεται νομίζω!:Ρ

   Διαγραφή
 9. Χαχα...νομίζω πάντως πως η γκρινιάρα γάτα μπορεί να οδηγήσει ένα γάτο στην τρέλα και γέλασα πολύ με τη γάτα επιδειξία...
  Να είσαι καλά!
  Καλό Σαββατοκύριακο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαιρομαι Μαρια μου που σε εκανα και γελασα αυτος εξαλλου ηταν ο σκοπος μου!
   Να εχεις ενα ομορφο Σαββατοκυριακο!

   Διαγραφή
 10. Αγαπητέ γάτε,
  πρέπει να ξέρεις ότι η διάθεση της γάτας εξαρτάται πάντα από τον γάτο που την ενδιαφέρει... οπότε μπορεί κάποτε να είναι κάποιας ράτσας και κάποτε άλλης.
  Επίσης μπορεί να υπάρχει συνδυασμός από δύο ή περισσότερες ράτσες και να είναι και ενδιαφέρων... για σκέψου εσένα η γάτα σου σε ποια ράτσα ανήκει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Kαταλαβενεις Φλωρα μου πως το κειμενο ειναι εντελως χιουμοριστικο τονιζωντας υπερβολικα γεγονοτα και καταστασεις, παροτι εμπεριεχει αληθινα στοιχεια ανθρωπων και οχι φυλων!
   Κανεις ανθρωπος για μενα δεν εχει μονο ενα χαρακτηριστικο αλλα ενα συνδιασμο,ετσι εξαλλου γινεται ενδιαφερων(θα υπηρχε μονοτονια αντιθετα).Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και ιδιος ταυτοχρονα και παλι αναλογα με τον συντροφο!Ανθρωπος που δεν παει σε μενα κολλαει απολυτα με καποιον αλλον και παει λεγοντας.
   Η δικη μου γατα ειναι ενας συνδιασμος χαρακτηριστικων γιαυτο και για μενα ειναι μοναδικη και ενδιαφερουσα,οντως ειμαι πολυ τυχερος γι'αυτο!
   Κανεις τελειος και ολοι ειμαστε διαφορετικοι με διαφορετικα χαρακτηριστικα,ελλατωματα και προτερηματα.Ολοι βρισκουμε στο τελος αυτον που δενει με μας.

   Διαγραφή
 11. Αχαχαχα!!! Το τραγούδι τέλειο!!!
  Η γάτα καριερίστα θα μπορούσε να λεγόταν και....σπασαρ@@@ω!
  Είναι η πιο σπαστικιά από όλες μου φαίνεται!
  Φιλιά γατομελοκάννελα! :)))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το τραγουδι αγαπημενο!!
   Αντρες χωρις γυναικες(γατοι χωρις γατες)απλα υπαρξεις!
   Φιλια Πετρα μου χαιρομαι που γελασες

   Διαγραφή
 12. Χαχαχαχα. Κάνοντας μία σύντομη αυτοκριτική,δεν με βλέπω σε καμία απ' αυτές τις κατηγορίες και κάτι μου λέει ότι πρέπει να χαρώ γι' αυτό. :p Νευριάζω,αλλά κυρίως θλίβομαι για την 7η. Κρίμα μία νέα κοπέλα να έχει τόσο «μικρούς» στόχους και να ψάχνει επιβεβαίωση σε άντρες,παντρειές και παιδιά...

  Υ.Γ.: Μου λείπετε,αγαπημένο γατο-ζεύγαρο,όμως υποψιάζομαι ότι περνάτε τέλεια μαζί κι αυτό αρκεί. :) Φιλάκια και στους δυο σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και πολυ καλα κανεις και χαιρεσαι που δεν ανηκεις σε καμια κατηγορια!!
   Ο καθενας μας ξερει και μια 7,απτο σχολειο,σχολη κλπ κλπ ο μονος στοχος της πιστευω ειναι η επιβεβαιωση απτον περιγυρο της και περνει οποιον κατακαημενο βρεθει στο διαβα της και σιγουρα οχι απο επιλογη.

   ΥΓ.Επανηλθαμε,νομιζω,στους ρυθμους μας αν και θα ξαναλειψουμε παλι για λιγο για πολυ δεν ξερω ακομη!Φιλια και απ'τους δυο μας Κατερινα μου!

   Διαγραφή
 13. Bρε βρε...που χαθήκατε εσείς?
  Χρόνια και ζαμάνια!
  Γελασα μ'αυτή την ανάρτηση αν και η αντρική νομίζω είχε περισσότερο γέλιο.
  Την κατηγορία μου δε τη βρήκα αλλά έχει πλάκα γιατί με έβαλες σε σκέψη και την ψάχνω :-p
  Να'σαι καλά γάτε και να μην χάνεσαι! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο χρονος περιορισμενος και απολυτα αφιερωμενος στην Μελενια μου το τελευταιο διαστημα,εξου και η αποχη μου(μας)!
   Η αναλογη αντρικη αναρτηση ηταν λογικο να εχει περισσοτερο γελιο γιατι μιλουσα για πραγματα που γνωριζω καλα,τη γυναικεια ομως φυση οποιος αντρας πει πως την ξερει ειναι το λιγοτερο χαζος για μενα!
   Οπως λεει και το ασμα της γυναικας η καρδια ειναι μια αββυσος ποτε κολαση και ποτε ο παραδεισος!
   Οι κατηγοριες(χαρακτηριστικα για μενα)ειναι ανεξαντλητες οσον αφορα τις γατες αρα εχουμε καιρο:P
   Tην καλημερα μου

   Διαγραφή
 14. σιγά μην παρεξηγηθούμε!!!!!! είμαστε γατόνια εμείς οι γάτες χαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ετσιιιιιιιιιιιιιιι!
   Χαιρομαι Νασια μου που δεν παρεξηγησε και που ανηκεις στα γατονια και οχι στα γατακια χαχα

   Διαγραφή
 15. Xαχαχαχα η ανάρτηση είναι από τις πρώτες που διάβασα σήμερα και μου έφτιαξε το κέφι! Καλημέρα Γάτε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολυ χαιρομαι γι'αυτο και ευχομαι και η υπολοιπη μερα να ειναι μες στο κεφι!
   Καλο απογευμα να εχεις!!

   Διαγραφή
 16. νιαουυυυυ..πολύ καλή ανάρτηση να σαι καλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ'ευχαριστω πολυ και συ το ιδιο,καλο απογευμα!

   Διαγραφή
 17. Τι τέλειες γάτες !!!!!!
  Μουσουδίτσες γλυκές με πόζα και στυλ απίστευτο !!!!
  Φιλιά γατούλη μου
  Σόφη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαχαχαχα ειδες τι μου βρηκε η αγαπημενη μου;;
   Φιλια καλο απογευμα!!

   Διαγραφή
 18. Πάντως γάτε, αν ποτέ κάνεις post με "γατοβραβεία" (μια ιδέα ρίχνω :P) και μας τα αφιερώσεις, την πρώτη εικονίτσα θέλω να ξέρεις. χαχαχα
  Γέλασα πολύ με το κείμενο σου. Πάντως, πιστεύω πως δεν υπάρχει Ελληνίδα μάνα που είτε έχει γιο, είτε έχει κόρη δεν βρίσκει την στιγμή να πετάξει και το: "να δούμε εγώ πότε θα αποκτήσω εγγονάκια"...
  Καλό μήνα γάτε, γεμάτο οίστρο και όμορφες στιγμές με την honey cat.
  PS: Honey cat, congats για τις φωτογραφίες που βρήκες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χμμμ μου εβαλες ιδεα τωρα!!
   Χαιρομαι που σε εκανα και γελασες Μαρινα μου!Οντως δεν υπαρχει Ελληνιδα μανα που να μην αναφερει εστω μια φορα το "ας αποκατασταθεις και μετα ας κλεισω τα ματια μου"(η δικια μου χαχα και εγω της λεω πως τοτε θα την χρειαζομαστε ακομα πιο πολυ αρα γτ να τα κλεισει ή πως αν ειναι να πεθανει μετα ας μην παντρευτω και απλα με βριζει)
   Καλο μηνα να εχουμε με αισιοδοξα νεα μονο!

   Διαγραφή
 19. Οι φωτο φοβερες και συγχαρητηρια και στην γατα σου που σε βοηθησε.Πολυ εξυπνη και πρωτοτυπη αναρτησηΕιχα καιρο να ερθω απο εδω και περασα να ευχηθω καλο μηνα με υγεια και ευτυχια φιλε μου.* • ♫ ♫ ♫ • *** • ♫ ♫ ♫ • ***

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σευχαριστω πολυ φιλε μου καλο μηνα να εχουμε και να περνας οσο καλα μπορεις με ανθρωπους που αγαπας!

   Διαγραφή
 20. Είμαι σχεδόν όλα τα παραπάνω!χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οπως εχω πει και σε αλλο σχολιο μου ο συνδιασμος χαρακτηριστικων ειναι ο σωστος και πιο ενδιαφερον για καθε ανθρωπο!
   Καλο απογευμα να εχεις!

   Διαγραφή
 21. Μιλάμε για γάτες...όχι μαλακίες.
  αχαχα

  Πολύ πράγμα για Καλοκαίρι.

  Ελπίζω να διαλεξες την καλυτερη.

  φιλια (και στους δυο σας)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τις καλυτερες διαλεξα να παρουσιασω,αν και μου διεφυγαν καποιες κατηγοριες που μου θυμησε μετα ο ασωτος!
   Για μενα σαφως διαλεξα την καλυτεροτερη,καμια σχεση με τις παραπανω!!
   Καλο μεσημερι Κουλα μου φιλια και απτους δυο μας!

   Διαγραφή