Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013

Εσύ!

Όλοι μιλάνε για τις σχέσεις και βάζουν σε κατηγορίες αισθήματα! Άλλο αγάπη, λένε, άλλο έρωτας, άλλο πάθος.
Εγώ λέω πως όλα αυτά πάνε μαζί, ίσως σε μια σειρά.
Παθιάζεσαι με τον άνθρωπο που ερωτεύεσαι και στην συνέχεια έρχεται η αγάπη, συνήθως, γιατί σε μένα ήρθαν όλα μαζί σαν απανωτά εγκεφαλικά μόλις την είδα και της μίλησα!

Το θέμα είναι να μην ξεχάσεις τα πρωτεύοντα συναισθήματα και μείνεις μόνο με την αγάπη, πάψεις να είσαι ερωτευμένος, πάψεις να ποθείς και να παθιάζεσαι με αυτόν τον άνθρωπο.
Εδώ χρειάζεται (;) προσπάθεια και απ’τις δυο πλευρές, να μην πνιγείς στην καθημερινότητα. Δύσκολο; Ναι αλλά πρέπει να προσπαθήσεις είπαμε, δεν έρχεται μόνο του. Και θα σε δει στα μαύρα σου τα χάλια και με νεύρα και άρρωστο και πάει λέγοντας αλλά ακόμα και εκεί πιστεύω αν τα συναισθήματα είναι βαθιά δεν χάνεται τίποτα, ίσως μάλιστα τον άνθρωπο σου τον αγαπάς, ερωτεύεσαι πιο πολύ!

Κάποιοι θα πουν πως αυτά είναι βλακείες, χαζομάρες για μικρά παιδιά. Πως κοινώς ο έρωτας σε χαζεύει, πως σε κάνει να μην σκέφτεσαι λογικά και πως οι άντρες πρέπει να είναι πιο χμμ πως να το πω; Άντε να το πω ευγενικά πιο σκληροί, να μην εκδηλώνουν δηλαδή τι νιώθουν για να έχουν το πάνω χέρι (εδώ γελάμε).

Αγάπη είναι να την κοιτάς και να ευχαριστείς το Θεό κάθε μέρα για το δώρο που σου έκανε.
Αγάπη είναι να φοβάσαι μην στραβοκαταπιεί και πάθει τίποτα!
Αγάπη είναι να αφουγκράζεσαι αν ανασαίνει την ώρα που κοιμάται.
Αγάπη είναι να θέλεις να δώσεις και την ίδια σου τη ζωή αρκεί αυτή να είναι ευτυχισμένη.
Αγάπη είσαι εσύ καρδιά μου!
Που με κάνεις να πετάω κάθε μέρα και πιο πολύ, που μου δίνεις δύναμη να αντέξω τα πάντα, που δεν αφήνεις τίποτα και κανέναν να με ρίξει, που με μεθάς με τα λόγια σου, που δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα, που δακρύζεις και κλαίω σαν μικρό παιδί, που με κάνεις και γελάω όταν θέλω να το παίξω σκληρός, που με κάνεις να ονειρεύομαι πως θα είναι τα παιδιά μας, που με κάνεις να ζωγραφίζω τη ζωή με τα πιο όμορφα χρώματα, που με βάζεις να σου τραγουδάω και ας ντρέπομαι, που με έκανες καλύτερο άνθρωπο!
Αγάπη είσαι εσύ που εδώ και 672 μέρες με έχεις κάνει τον πιο ευτυχισμένο άντρα μόνο με την ύπαρξη σου γιατί τελικά το όνειρο μου πραγματοποιήθηκε και το όνειρο μου ήσουν πάντα εσύ!
Που έχουν περάσει 967.680 λεπτα αλλά είμαι το ίδιο ερωτευμένος μαζί σου όπως το πρώτο λεπτό που σε συνάντησα!

Σου είχα πει και στο ξαναλέω πως αν όλα τα ωραία πράγματα σε ανυψώνουν από τη γη στον ουρανό, η αγάπη μου για σένα μ’εχει φτάσει στο Θεό!!
Πεθαίνω για σένα γιατί είσαι η μόνη αλήθεια μου!
Είσαι όσα θέλησα να έχω και ακόμα παραπάνω..
Σευχαριστώ που με αφήνεις να είμαι στη ζωή σου!
Ερωτευμένος 8 τέζα μαζί σου!
Σαγαπώ πολύ μικρό μου!