Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013

Γκρινιααάρρρ!!!Έχω καιρό να γράψω και είπα πριν φύγει ο μήνας να γράψω τίποτα!
Όπως λέει και ο τίτλος γκρίνια, μεγάλη γκρίνια έχω τον τελευταίο καιρό. Οι λόγοι διάφοροι άλλοι σοβαροί και άλλοι αστείοι!
Αν και τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι γκρίνια(η προσπάθεια του γκρινιάρη να μην χαρακτηριστεί γκρινιάρης) αλλά παράπονα! Όχι όχι δεν έχουν να κάνουν με τη Μελένια μου τα παράπονα ή αλλιώς η γκρίνια μου, είμαι εκ γενετής έτσι. Απλά τις τελευταίες μέρες έχει επιδεινωθεί η κατάσταση μου. Θέλω πράγματα να κάνω και ενώ στην ουσία είναι εύκολα να γίνουν βαριέμαι να τα κάνω και στο τέλος δεν θέλω να τα κάνω γιατί μου τη δίνει κάτι άλλο! Κατάλαβες; Όχι λογικό..

Πάρε μια λίστα πάνω κάτω να καταλάβεις..

1)Είναι καλοκαίρι, μένω σε ένα απ’τα καλύτερα νησιά που δεν έχουν μια και δυο καλές παραλίες αλλά πάρα πολλές(αν δεν παινέψεις το σπίτι σου).
Σίγουρα όλοι νομίζετε πως κάθε μέρα είμαι στη θάλασσα. Και όμως όχι! Δεν έχω κάνει ακόμη ούτε ένα μπάνιο. Ο λόγος είναι ένας, γυρνάω κομμάτια απ’τη δουλειά και με 38 βαθμούς έξω μου είναι αδύνατο να συρθώ στην πιο κοντινή παραλία(5 λεπτά απ’το σπίτι μου για να μουτζώσεις ελεύθερα στο λέω) γιατί θα είναι διπλή κούραση με τον ήλιο και τη ζέστη και έτσι πέφτω και κοιμάμαι με τον ανεμιστήρα αγκαλιά!
Η γκρίνια μου εδώ; Θέλω να πάω για μπάνιο απ’το πρωί μέχρι να σουρουπώσει έστω για μια μέρα χωρίς να δουλέψω καθόλου!

2)Θέλω να πάρω άδεια για τον παραπάνω λόγο, να ξεκουραστώ επιτέλους και να δω τη Μελένια μου!

3)Θέλω να βγω να πιω μέχρι τελικής πτώσης. Εύκολο ε; Όχι δεν είναι γιατί ξυπνάω πέντε το πρωί και δεν θα είναι ούτε για μένα καλό να πάω πιωμένος και ξενυχτισμένος για δουλειά ούτε για την ίδια τη δουλειά και αυτούς που συνεργάζομαι.

4)Θέλω να δροσίσει λιγάκι!! Να πάρω επιτέλους ανάσα δεν αντέχω αυτή τη ζέστη και την υγρασία!

5)Άσχετο αλλά θέλω επιτέλους να μάθω τι έγινε στο Lost!! Έκαψα όλα τα εγκεφαλικά μου κύτταρα όταν το έβλεπα και στο τέλος δεν κατάλαβα τι στο διάολο έγινε και ντρέπομαι τόσο καιρό να το πω!
Ας μου πει κάποιος επιτέλους!!!

6)Θέλω να γυρίσω τα καντούνια σαν τουρίστας με αγκαλιά τη Μελένια μου και να της λέω την ιστορία αυτού του τόπου. Να πάμε θερινό κινηματογράφο και να περπατήσουμε στην παραλιακή τρώγοντας καλαμπόκι ψημένο που τόσο της αρέσει με θέα το φρούριο(αυτό που απεικονίζονταν στις 500 δραχμές) και αν έχει και πανσέληνο ακόμα καλύτερα!

7)Θέλω να κάνω σέρβις στη μηχανή μου γιατί φοβάμαι πως θα με αφήσει παντοτινά αυτή τη φορά και δεν λέει! Αλλά λεφτά δεν υπάρχουν και έχουμε άλλες προτεραιότητες τώρα!

8)Θέλω να τελειώσει το διάβασμα που μου έχει απομείνει γιατί κουράστηκα!

8 ½)Θέλω να περάσω τις εξετάσεις και να ξεκινήσει επιτέλους η ζωή μας!

9)Θέλω να πέσει η κυβέρνηση, να πάρει τα τρία μου και το πασοκ και η νδ γιατί βαρέθηκα να βλέπω τους καραγκιόζηδες να μας εμπαίζουν κάθε μέρα, να μας σώζουν κάθε μέρα. Να πάψω να βλέπω αυτό το θέατρο του παραλόγου που εμείς είμαστε απλοί θεατές. Να φύγουν όλα τα λαμόγια απ’τις ταράτσες αν γίνεται φοβούμενοι το λιντσάρισμα(ευχή μου και επιστημονική φαντασία μαζί γι’αυτή τη χώρα αλλά ελπίζω να γίνει).

10)Θέλω γίνω μπαμπάς και να παντρευτώ τη γυναίκα της ζωής μου. Τελεία

Η λύση σε όλα τα παραπάνω, εκτός απ’το τι έγινε στο Lost, να κάνω σέρβις στη μηχανή και να πέσει η κυβέρνηση, είναι να πάρω μια μεγάλη άδεια να καθαρίσει το μυαλό μου και να γεμίσω τις μπαταρίες μου!

Η λίστα με τις γκρίνιες-παράπονα-περίοδος είναι χωρίς σειρά προτεραιότητας γιατί έτσι μου βγήκαν, χωρίς καμιά συνοχή. Άσε έχω γκρίνια σου λέω!!

Τα απλά πράγματα είναι τα σημαντικά στη ζωή μας και αυτά που μας γεμίζουν στην ουσία!
Να περνάτε καλά με όποιον και ότι και να κάνετε!