Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013

Ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Να’μαι και πάλι εδώ με νέα ανάρτηση!
Η αφορμή ήταν το βραβείο που μου χάρισε η αγαπητή φίλη Βάσια http://vasiaakarepi.blogspot.gr/
Θέμα του βραβείου τα Χριστούγεννα. Μια γιορτή που μικροί και μεγάλοι περιμένουν πάντα με ανυπομονησία, κυρίως όμως μια γιορτή που είναι για τα παιδιά.

Οι αναμνήσεις όπως και τα συναισθήματα που έχω από παιδί γι’αυτήν την περίοδο είναι ανάμεικτα! Όσοι έχετε διαβάσει παλαιότερες αναρτήσεις μου ξέρετε και το λόγο. 
Τα δικά μου Χριστούγεννα στην ουσία ακόμα δεν έχουν έρθει, θα έρθουν όταν θα είμαι στο δικό μου σπίτι με την οικογένεια μου. Ευτυχισμένος σε ένα σπίτι που θα πλημμυρίζει από αγάπη. Όπως δηλαδή το έχω φανταστεί από παιδί. Οσονούπω δηλαδή!

Και τώρα ας πάμε στο λόγο της ανάρτησης αυτής.
Πρέπει να απαντήσω σε 5 ερωτήσεις και με τη σειρά μου να χαρίσω το βραβείο σε 6 μπλόγκερς.
Πάμε λοιπόν!!!

1)Η πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη ανάμνηση.

Όταν ήμουν 10 χρονών και πέρασα όλη την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων διακοπών στη Γερμανία που έμενε η νονά μου! Εκτός ότι είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό με τον στολισμό των σπιτιών, μαγαζιών και γενικά όλου του εορταστικού κλίματος έπαθα πλάκα κυρίως απ’τα δώρα που ήταν κάτω απ’το δέντρο και ήταν όλα για μένα για πρώτη φορά! Χιόνι δεν είδα τότε, γκαντεμόγατος από μικρός, αλλά τελικά ανακάλυψα μεγαλώνοντας ότι δεν μου πολυαρέσει! Νομίζω ότι αυτή η ανάμνηση είναι και η πιο όμορφη που έχω απ’την εποχή που ήμουν παιδί.

2)Αγαπημένο ξένο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

Ο μικρός τυμπανιστής. Ήταν το πρώτο τραγούδι που έπαιξα με μουσικό όργανο και το λάτρεψα.


3)Αγαπημένο Ελληνικό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι.

Ρούντολφ το ελαφάκι. Το τραγουδάω τέλεια, ειδικά απ’την στιγμή που γνώρισα τη Μελένια μου και μου έμαθε όλους τους στίχους!


4))Τι δώρο θα ήθελα φέτος τα Χριστούγεννα.

Ευτυχία και υγεία τίποτα άλλο. Την αγάπη τη βρήκα!


5)Τι θα ευχόμουν για το 2014.

Υγεία για όλο τον κόσμο και γαλήνη στις ψυχές μας!

Τώρα πρέπει να το δώσω σε 6 μπλόγκερς αλλά επειδή πάνω κάτω πιστεύω το έχετε παραλάβει όλοι, όσοι ξέρω δηλαδή, το δίνω απλόχερα σε όσους δεν τους το χάρισαν έτσι γιατί είμαι και ανοιχτοχέρης γάτος!

Αν δεν τα ξαναπούμε εύχομαι σε όλους και όλες καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να φέρει στον καθένα ότι δεν έφεραν τα προηγούμενα. Όνειρα και επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα.
Να χαμογελάτε όσο μπορείτε και να χαίρεστε την κάθε στιγμή γιατί η ευτυχία κρύβετε στα μικρά καθημερινά πράγματα! Έτσι μόνο ξορκίζεται το κακό το έχουμε ξαναπεί αυτό!!